Comunicat de presă din 02.09.2014

Consiliul Județean Vâlcea a dat startul dezvoltării unei infrastructuri de deșeuri conformă cu standardele europene

În cadrul acestui proiect major, Consiliul Judeţean Vâlcea, în calitate de Beneficiar al finanţării nerambursabile, a semnat primele 3 contracte care vor contribui la realizarea unui management corespunzător al deșeurilor solide din județ:

• CS1 – Contract de servicii “Asistenţă tehnică pentru managementul proiectului și servicii de publicitate și campanii de informare și conștientizare a publicului”, atribuit Asocierii S.C. AVENSA CONSULTING S.R.L. – S.C. AGRAFICS COMMUNICATION S.R.L.. Contractul are o valoare de 1.139.579,48 lei (fără TVA) şi se va derula pe o perioadă de 21 luni (la care se adaugă perioada de notificare a defectelor de 12 luni) de la data emiterii Ordinului de începere a contractului (18.08.2014);
  • CS2 – Contract de servicii „Asistenta tehnică pentru supervizarea lucrărilor”, atribuit S.C. PROIECT CONSULTING S.R.L.. Contractul are o valoare de 986.644,84 lei (fără TVA) şi se va derula pe o perioadă de 18 luni (la care se adaugă perioada de notificare a defectelor de 12 luni) de la data emiterii Ordinului de începere a contractului (13.08.2014);
  • CL3 – Contract de lucrări “Închiderea depozitelor urbane neconforme de deșeuri Călimănești și Drăgășani” (proiectare și execuție), atribuit Asocierii S.C. GOVORA S.A – S.C. PROPRAMM S.R.L.. Contractul are o valoare de 9.774.008,64 lei (fără TVA) şi se va derula pe o perioadă de 12 luni (la care se adaugă perioada de notificare a defectelor de 12 luni) de la data emiterii Ordinului de începere a contractului (27.07.2014);

• crearea a două stații de sortare, una in municipiul Drăgășani și cealaltă în orașul Brezoi;

Pentru detalii suplimentare, poate fi contactat Managerul de proiect – doamna Carmen ALEXANDRESCU la Tel: 0250.732.901, Fax: 0250.735.617, E-mail: c.m.alexandrescu@gmail.com.